kropp

Solkrämsdjungeln

Jag brukar använda solkräm från bodyshop och har de senaste åren typ använt min ansiktskräm med solskydd på hela kroppen, slut på det nu tänkte jag och skulle köpa mer solkräm. Två saker är viktiga för mig 1. Den ska skydda mot solen och 2. den ska vara så giftfri som möjligt.
Jag tycker mig ha hört att solskydd är supergiftigt och innehåller massa farlighter som kan ge dig både cancer och annat men va sjutton är det som är så farligt? Vilket eller vilka ämnen är det man ska undvika?! Jag hr googlat och googlat och kommit fram till två ämnen som verkar vara farliga zinkoxid och BP-3. Jag har spenderat ganska mycket tid googlande och försökt läsa innehållsförteckningar men det är rena grekiskan för mig och jag beställde till slut daylong från Galderma. Jag försökte googla fram om de är giftiga eller farliga och läste innehållsförteckningen men kunde ine se något farligt.

solskydd

galdema är ett stort märke här men jag vet inte om det är så kännt i Sverige men har ni någon åsikt eller vet något om dessa så får ni gärna hojta till.

Snart ska jag dra mig hemmåt, ringa en vän och kanske tom dra iväg på en kortare löptur, fast jag är trött som ett as och egentligen bara vill sova.