tips

Presenttips!

Student, bröllop, födelsedagar och allt vad det nu är. Här kommer ett superpresenttips. En smart wallet!

Finns i många olika modeller och prisklasser och förutom att de skyddar dina kort så är det en himla bra idé. Så små och smidiga och den här har en extra “ficka” för sedlar och mynt eller vad du nu vill ha där.


Kolla in den här videon för att se exakt hur smart den är. Finns också som mer plånbokslik och i ännu mindre storlek. Jag köpte en till V i morgongåva. Är helt lyrisk, som ni märker!

Ännu en sak jag är lyrisk över, jag beställde plånboken via smartwallet.se och mindre än en timme efter att jag hade beställt den så fick jag ett mail om att varan var skickad samt fakturan via mail. En dag senare alltså lite mindre än ett dag senare landade den hos våra vänner i Sverige. Jag fick också ett mail från ägaren (?) där de bad mig fylla i en kundundersökning på ett väldigt trevligt och professionellt sätt. Brukar inte tycka att webbshopar är jättebra och framförallt att servicen är dålig men smartwallet får alla tummar upp. (nej jag får inte en krona för att skriva det här).