Förhållanden,  Känslor

Glädjande nyheter

Quotation-Simone-Elkeles-right-Meetville-Quotes-82283Idag när jag kom till träningen så sa min PT att jag såg fruktansvärt sliten ut och att jag kanske skulle valt sömn innan träning. Kanske inte det mest upplyftande man kan höra på morgonen haha!

Det stämmer dock. Jag är ganska utsliten. Konstant flängande och en konstant lång att-göra lista gör så med mig. Ungefär världens tråkigaste är jag just nu.

Mellan allt kaos har det även varit bra saker. Jag har myst med min barndomskärlek, kramats massor, fått en jobbintervju och, och (!), min bodelningsprocess är över. Mer än ett år efter att det tog slut så är det äntligen över. Nja, okej, jag har några saker kvar i huset men de får vara där ett tag till. Just nu vill jag mest njuta av att det är över. Idag fick jag brevet från Tingsrätten att det är slut. Mitt ex och jag förlikades så vi slapp ses i rätten och det är jag glad för. Summan är inte en enorm summa men för mig är den symbolisk och en summa jag vägt mot stressen av förhandlingar och kostnader av ett ärende hos Tingsrätten. Jag är oändligt stolt över mig själv som stått på mig. Som uthärdat. Men jag är också ofantligt glad att det äntligen är slut. Det har inte sjunkit in än men det kommer nog när saker lugnat sig lite.

Denna vecka är lite galen den med men jag det är lite saker jag behöver avklara i bloggen. Bodelningen och hur man går tillväga är en av sakerna som jag känner jag vill skriva om. Är det något speciellt ni undrar så fråga så besvarar jag det snart.