Böcker,  tips

Boktips: You had me at hello 


En romantisk komedi i bokform, som du vet precis hur den ska sluta. Men en ganska välskriven sådan. En perfekt bok för att drömma sig bort till det “perfekta livet” visst huvudpersonen har precis blivit dumpad men hon har tre (?) perfekta vänner, en härlig kollega och en het dejt. Vad kan gå fel?

Jo hon träffar sin bästa killkompis från universitetet och märker att hon alltid varit kär i honom men nu är han gift.

Jag har nog aldrig varit så kär som då, strax efter 20, jag föll huvudlöst för en kille och jag kunde länge fantisera om att det skulle bli vi igen. Det där romantiska slutet som ingen får men som alltid finns i böcker och filmer.

Absolut en lättläst och rolig bok att läsa på stranden i sommar. Finns bland annat hos adlibris.

(PS. Hatar framsidan dock)