jobb,  Träning

veckan som gått

Okej. Det har varit en vecka av beslut. Ett stort beslut att blotta projektet på jobbet, en månad innan godkännande om att få klartecken att köra på och investera 30 miljoner i vår lösning drar vi i bromsen. Vi känner oss inte nöjda med “mognadsgraden” och ber om att få extra tid. Vi har puschat vårt projektteam hårt och det är många som nu börjar visa tecken på rejäl trötthet. Nu har vi bestämt att ge dem andrum att leverera kvalitet. Vi köper oss en sommarsemester, resurser som håller i längden och möjligheten att göra något bra istället för snabbt och med större osäkerhet.

Jag tog dessutom tag i en annan surdeg. Jag gick till gymmet. Bokade in mig på ett bodypump pass och det var till och med roligt. Så himla skönt! Två pass till inbokade nästa vecka. Sent ska syndarna vakna, men nu kanske jag kan komma igång med lite kompletterande styrketräning. Bygga lite muskler som jag kan dra nytta av i min löpträning och träffa nytt folk? Vem vet?! 

Så, nu vill jag faktiskt säga Hurra! för mig. Två bra, och på olika sätt svåra beslut fattade!