Lista,  livet,  München,  tankar,  V,  vänner

Uttråkad 

jag är uttråkad på jobbet och less på det medta just nu. Gömmer mig i romantiska böcker och drömmar om framtiden. Behöver inte vara så långt fram i tiden räcker med till helgen. Jag har aldrig varit känd för att ha ett bra tålamod så här kommer de saker jag är less på: 

Jobbet. 

Jag vet inte om jag hade för höga förväntningar på jobbet eller vad som gick fel. Jag älskar jobbet fyra timmar om dagen då jag gör saker som jag är bra på, som stimulerar mig och som är roliga. Men sedan jobbar jag fem timmar till och har inget att göra. Först trodde jag att det var för att jag är ny och att jag inte gjorde allt än men nu har det fortsatt så. Det finns inget mer att göra. Mina kollegor är 30 år äldre än mig och extremt omständiga. Less! 

München. 

Jag längtar bort. Jag är less på München. Jag gör samma sak. Ser samma sak. Fikar på samma ställen. Och så saknar jag havet. 

 

vår i norr

Vänner.  

Jag bjöd in det gäng med tjejer som jag brukar umgås med att äta frukost med mig, hos mig, för över en vecka sedan. Alltså frukosten var för en vecka sedan. Ingen svarade. Helt okej att inte alla kan men att inte svara på sms är inte okej. Jag blir ledsen och skiter i dem. Samtidigt är jag less och arg. Nu får de kontakta mig. Behöver nya vänner. 

Vår lägenhet. 

Med en massa små fel har vi hållt ögonen öppna efter något annat men nu börjar jag känna att jag måste flytta. Trivs inte längre. Förvaringen suger. Vi får inte ändra något. Huset börjar förfalla. Ja nu måste vi hitta något nytt och större. 

V. 

Jo men lite less blir jag på honom. Mest för att han blir less på mig för att jag är less på allt. Ni vet den där onda cirkeln? 

Alexandra. 

Mest less är jag så klart på mig själv. På mitt humör, dåliga tålamod och långsinthet. Funderar mycket på om det är fel på mig. Som aldrig (?) trivs på jobbet. Som tröttnar på städer och vänner. Som har den där rastlösheten i kroppen. 

vill sitta här och sura i några år