livet

Kul natt i Wien 

lite fick vi biljetter till gårdagens eurovison i Wien och bestämde oss för att åka. Det är bara lite drygt fyra timmar här ifrån till Wien så vi satte oss i bilen och körde. 

Jag är verkligen inget stort eurovison-fan och jag hade aldrig köpt biljetterna själv, eller sett det på TV, men live musik är alltid roligt. 

Eurovision är lååååångt! Att vara på plats gör att det blir ännu längre och om jag ska vara ärlig så tycker jag att programledarna sög! Det kändes att de läste innantill. Undantaget Conchita! 

Det absolut roligaste var stämningen där inne. Publiken var verkligen grym och på, grym stämning och roligt att det blev lite Pride-parad av det hela med kyssar åt höger och vänster. Och att Måns vann var ju så klart hur kul som helst! Speciellt för V som har en förälskelser Delux i Måns! Han satt och klämde sönder min hand under omröstningen. 

 

bild från sr
 
Vi var bjudna på efterfesten och kom hem strax efter fem i morse. Sjuktkul men fy satan va trött jag är nu. Och lite illa mående trots att jag inte drack en droppe. Nu ska vi hoppa in i bilen och köra hem.