vänner

Spelkväll

V är inget stort fan av att spela brädspel men jag gillar det. Som tur var har jag flera vänner med liknande intresse så förrförra helgen spelade vi spel. Min bästa vän från Sverige var på besök och vi bjöd in lite folk jag lärt känna här. Överlag gillar jag frågespel men det funkar inte riktigt när alla är från olika länder. Så det blev strategispel, först en omgång cloedo och sedan munchkin. 

 
Munchkin är ett strategikortspel. Det jag gillar är att det enda som behövs är korten och en tärning, det är lättspelat och blir roligare för varje gång man spelar. Sedan är korten så himla fyndiga och roliga. 

När man spelar spel så finns det alltid något att prata om, bygga pakter eller reta den som förlorade. Det blir socialt på ett helt annat sätt än en film eller lättare än enbart fika. 

Så det är mitt tips: ha en spelkväll i helgen!