Funderingar

Korta frågor & svar

I detta nu?
Sitter i arbetsmöte med projektet. Förstår inte vad som sägs, men medverkar för eventuella frågeställningar som jag behöver plocka upp.

Beundrar?
Ett vackert blommande fruktträd utanför fönstret. Funderar på om det är ett äppelträd eller någonsorts körsbär.

Ser fram emot?
Kvällen, som ska tillbringas med en vännina för att planera vår kommande Italienresa. Lite nya idéer har dykt upp och jag ska försöka googla lite mer innan klockan är fem. Samla på oss bra vandinrgsleder, restauranger och tågtider.

Glad för?
Att det verkar bli bra väder för loppet på lördag. Inte för varmt, men soligt. Förra årets 25grader var kanske lite för mycket.

Dricker?
Vatten. Valde bort automatkaffet efter lunch. Två koppar per dag får räcka.

Önskar?
Att det fanns något jag kunde göra för min vän Natalia. Livet är tufft mot henne nu, det är mycket motgångar och energitjuvar. Det är ledsenheter och minnen som poppar upp, det är stora händelser som komma skall och jag vet inte hur eller om jag kan stötta.

Längtar efter?
Just nu, svensk sommar, samtidigt som jag inte vill önska bort våren. Så jag försöker att inte längta för mycket, utan vara här och nu. Eller ja, inte just nu – för det här mötet längtar jag efter att avsluta.