Sverige,  tankar,  vänner

Jag behöver tid att andas 

Det är så svårt att vara “hemma” i Sverige, för det blir så stressigt. 

Vi har bokat in en sak per dag. Med sak så menar jag aktivitet med vänner. Så i torsdags träffade vi ett par vänner, igår var vi i vårt hus och idag ska vi träffa ett par vänner till och på söndag åker vi hem. 

Och det är för mycket. Vi bor i några vänners gäststuga och jag känner att vi bör umgås med dem. Samtidigt som jag inte vill umgås med dem. Vi har flisigt isär, jag märkte det i julas och får det bekräftat nu. Jag känner att de utnyttjar oss lite. 

Jag och V har i princip ingen tid att andas. Att strosa på stan eller att vara kära. Och jag vet inte hur vi skapar oss den tiden. Våra vänner är så värdefulla och jag vill träffa dem men jag blir sååå trött.

Att vi köpt eget boende hoppas jag är en lösning på problemet. Att vi har ett ställe med sköna sängar, våra grejer och vårt tempo. Dit vi kan bjuda folk men också bara vara och samla energi.

Det allra jobbigaste är de som hör av sig och lixom tvingar fram träffar. Typ har ni inte tid för mig? Buhu! 

Nej nu ska jag skärpa mig, lite skönt att gnälla ibland. Här är vårt hus: