kläder,  kropp

Sommarkläder 

här är det över 25 grader nu och jag behöver uppdatera garderoben. I sommar tänker jag ha på mig löst sittande plagg men ändå uppklädda. 

 

En bra bas är ett par snygga chinos-shorts. På jobbet föredrar jag shorts framför klänning. Tycker 3/4-byxor kan vara snyggt men jag är så kort och tycker inte det är snyggt på mig. Mitt ena ben är völdigt ärrat efter olyckan men nu har jag självförtroende nog att ha kortbyxor inför allmänheten igen. 

 

Jag ärastråkig och gillar enfärgat, dessa t-shirtar i linne tycker jag ser både sköna och snygga ut. Det finns så himla mycket snyggt print nu men jag tror jag ska våga mig på ett par printade byxor eller shorts och ha enfärgat till. De här shortsen kanske? 

 

Dock skulle jag aldrig kunna ha den på jobbet men de ser ju onekligen sköna och somriga ut.

Till stranden drar jag på mig den här över bikinin  

Och till lite finare tillfällen drar jag på mig den här skönheten, från oasis som alltid levererar vackra klänningar. 

  
Ikväll blir det dock jeans och t-shirt med stickad tröja över då vi ska på fotboll och på kvällarna blir det lite svalare. 

Hoppas ni har en fin tisdag!