Träning

Dagens tips: Löpkalkylator

Har haft en riktigt skitdag idag. Ställde mig på vågen i morse, det var inte alls skoj. 4kg mer än för ett år sen, 4kg extra som ska transorteras 21km om två veckor. Det känns inte alls bra, 21km är långt utn dessa extra kilon. Får se om det går att göra något åt det. Sen åkte jag till jobbet och tyvärr vände det inte till goda nyheter. Besked efter besked levererades, med risker, problem och motgångar. Suck.

Jag står fortfarand på jobbet, och ska snart iväg på ett möte med en förening. Sen ska jag hem och jobba lite till, möte bokat 20:30 – 21:30. Efter en 9 arbetsdag – jag är på gnälltoppen nu som ni nog märker.

MEN, dagens tips hittar ni här:

En löpkalkylator, dvs lägg in din snitt kilometer tid och den räknar ut din beräknade maraton, halvmaraon eller mil-tid. Jag upplever att den räknar “högt” men hellre att bli positivt överraskad än tvärtom.

HÄR hittar ni den om det är fler galningar därute som gillar att beräkna framtida resultat.