Böcker,  tips

Efterlängtad sommar

Gu va jag längtar till sommaren, den här årstiden är då jag längtar absolut  mest till sommaren. Värme, bruna ben, havet och bara sitta någonstans med en kaffe och massa frukt och läsa böcker. Sedan när sommaren väl kommer brukar jag inte hinna läsa så mycket och tycka att det är svårt att hitta bekväma platser att sitta på och visst smaker kaffet ändå bäst hemma? Men nu, drömmer jag om att sätta mig på en klippa vid havet, en brygga, ett kaffe eller i en park och bara plöja bok efter bok.
Typ dessa böcker:
det-som-inte-dodar-oss
Jag älskade millennium-trilogin och den här boken jag omöjligt vara i närheten av så bra som de första var men jag är så otroligt nyfiken, känner redan nu att jag har lite för höga förväntningar.

mios-blues
Jag läste ju första delen i den här serien om två och tyckte den var spännande och lättsam, en perfekt bok att ha på stranden, och JA! jag vill ju veta hur det slutar.

Båda dessa böcker är inbunda och jag föredrar pocket, så jag kommer nog vänta med dessa. Däremot så fick jag tipset om att läsa den här boken tipsaren ifråga glömde dock att nämna att den är 1200 sidor och väldigt tung, så jag har varit för svag i armarna för att läsa den i sängen men tänker mig att den ska bli min semesterbok.
och-varlden-skalvde