Hem

Lägenhetsfix

Det ska jag syssla med i helgen. Balkongen ska få sig en uppfräschning efter två års nedsunkning är det dags att ge den kärlek, i form av linolja. Både balkongmöbler och golv behöver oljas in och det är planen att jag ska roa mig med imorgon. Sen hoppas jag kunna plantera lite växter i mina balkonglådor. Lite kryddor, en jordgubbsplanta och någon blomma som muntrar upp balkongen.

Sen har jag lite detektivjobb att göra. Browsade Hemnet i jakt på inspiration och hittade det här sovrummet. Stilen är inte jag, däremot blev jag väldigt förtjust i tapeten. Dessutom insåg jag att jag precis köpt samma motiv på tavlan som de har ovan sängen. Oavsett, jag är superförtjust i tapeten och skulle vilja se den IRL… så har ni tips mottar jag det tacksamt 🙂

Capitex.Datalager.DBFile.dbfile