Böcker,  tips

En favoritförfattare: Kristina Ohlsson 

deckare är egentligen inte min grej men ibland är det så skönt att vila huvudet med något lättläst, lagom komplicerat och mycket spännande vid de tillfällena läser jag alltid en bok av Kristina Ohlsson. Hon har tidigare gett ut en serie om några poliser som jag tycker var grymma och nu, ganska nyligen eftersom att jag bara läser pocketböcker har hon släppt en ny bokserie i två delar om en advokat. Den här är spännande! Jag kunde verkligen inte lägga från mig boken och jag längtar till nästa del kommer.

Jag gillar hennes sätt att skriva enkelt utan att der blir banalt. Och hjälten eller antihjälten är svart och svensk, jag älskar det. Så trött på vita poliser och vita män i huvudpersonen. Dock kan Jag bli less på att huvudpersonen är ett klassiskt svin. Ligger runt lite hur som helst och kan inte ha förhållanden pga olycklig barndom. 

Men en grymt bra och väldigt spännande bok, jag ser framemot fortsättningen!