London,  resor

Löpning i England

Jag sitter här och drömmer mig tillbaka till det bästa jag vet: havet. 

En av dagarna i Hull tog vi bilen till kusten, England har ju väldigt mycket kust eftersom att det är en del av en ö men jag tror få förknippar England med havet. I söder finns badorterna här är det mer promenadstråk (även om man så klart kan bada även här på somrarna). 

Efter 12 km löpning i stranden tog vi en promenad och bara satt och njöt i solen som värmde gott. Älskar ljuden, lukten och synen av havet. 

Jag sprang i mina “barfotaskor” vilket ju är perfekt för löpning i sand där du helst inte ska ha vanliga löparskor. Sanden är så mjuk och skon så hård och gjord för rakt underlag att du ökarrisken för skador i fotled och knä. Vill du inte investera i dyra löparskor för enbart enstaka löpturer på stranden springbarfota eller i några gamla strumpor. 

Perfekt för löpning i vattenbrynet, dock stör jag mig på parken av kraftverk ni skymtar. De syntes mer på riktigt och det förstör vyn, dock är jag så klart för återvinningsbar energi men nej dessa kraftverk tycker jag förstör naturen både i vatten och på land. 

Här hade jag kunnat sitta i timmar. Så avslappnande.