Fredagslänkar

Fredagslänkar

Hello-Friday_1_beautiful-sky_11Om jag ska ta det lugnt i helgen? Som jag ska! Jag är oerhört stolt över mig själv som klarat en månad med 5-6 pass i veckan. Som inte gav upp. Och som dessutom har tyckt att det var ganska kul. Men nu behöver min kropp lite återhämtning. Det ska ske på landet.

Dagens att läsa: Vissa saker kan man inte läsa sig till. Ladda ner eller klicka in er här för att lyssna på The Comedy Central Roast of Justin Bieber. Jag älskar roastings. Folk med självdistans är bäst!

Dagens shopping: Denna tröja är perfekt för alla oss som tränar i ultimata grå cross training gym men ändå vill ha lite glamour.

Fredagsbloggen: OCR. Mitt nya mål och min nya besatthet. Obstacle training bloggen är min nya inspirationskälla.

Dagens tips: Okej. För er som gillar dipp men inte lika mycket gillar chips ger jag er majskrokar med dipp.

Dagens låt: Ben Howards Rivers In Your Mouth.

Dagens skål: Vi tar väl och skålar in våren med en gin och tonic.