familj,  Träning

OCR distraktion 

  

Jag har sådan där superångest över ett sms jag precis skickade. Så jag distraherar mig själv med bloggar om obstacle course racing. Det här ska inte bli en träningsblogg för det är bara inte så jag men just nu håller jag på att smälta detta löfte. Det är ju grymt kul och kommer bli en fantastisk grej men jag vet precis var skon klämmer. Jag gillar inte att känna mig fastklämd och jag är världens badkruka. Således ska jag i ett år framöver råda bot på min klaustrofobi och lära mig uppskatta kyliga bad. Däremellan blir det mina vanliga pass med mitt Military Fitness gäng. 

Innan jag skickade dumma sms så har dagen innehållit begravning, massvis med släktingar, lunch under fina Dixon och ett misslyckat träningspass. Denna vecka blir sista vecka med galet många pass. Min kropp behöver återhämtning. Och med det sagt, godnatt!