Sex

Intressantaste sexet

Det har bockats av en hel del konstigt och intressant sex i mitt liv trots ganska få sexpartners eller kanske tack vare just det. I min portfolio finns allt från motorvägssex och containersex till toalettsex och strandsex. Eller ja, det var ju inte sex på stranden som på sanden. Jag lärde mig nämligen en del från skogssexet – underlag is key. Sex på bland barr och mossa var ingen hit så jag tänkte att sex på sand inte skulle vara så mycket bättre. Därför blev det sex på en solstol på någon privat strand på franska rivieran. Det var mitt i natten och jag blev ett par Gucci solglasögon rikare. Motorvägssex har jag haft både i Sverige (vid en sådan där lucka som finns längst motorvägarna) i bilen och i Tyskland (på en parkeringsplats) på bilen. Jag är ingen voyeur, tvärtom. Ibland är jag kanske bara lite för sugen för att tänka klart. Med det sagt så skulle jag ljuga om jag sa att det inte ger lite extra spänning att ha sex med risk att bli påkommen. Däremot har inget varit så där intressant som jag tänker mig var det som efterfrågades i denna kommentar. Det har inte varit några konstiga fetischer eller så.

Det intressantaste sexet tycker jag ändå är sexet som jag valt att helt förtränga. Sexet som på inget sätt vara hemskt, traumatiskt eller ens dåligt. Det är väldigt oklart varför jag förträngt det. Den ena sexakten utspelade sig en sommarkväll på en segelbåt i Göteborg. Det var med en norrman. Jag minns verkligen inte mer trots spiknyktert tillstånd. Jag har en känsla av att jag inte alls ville ha sex med honom egentligen men det var absolut inget tvång involverat i det. Jag glömmer i alla fall oftast bort incidenten när sex ska räknas.

Det andra är lite trixigare. Det var på universitetet. Med en kille jag tror att jag tyckte mer om än vad jag ville erkänna för mig själv och för honom. Våra grannar på korridoren var i alla fall övertygade om att vi hatade varandra. Det gjorde vi ju – uppenbarligen – inte. Vi träffades mitt på natten ganska regelbundet i ett år och hade alltid sex. Sedan tror jag han fick flickvän och jag träffade någon som jag tyckte lite extra mycket om men om jag minns rätt så fortsatte vi ses. Men jag minns inte allt. Jag minns att vi hade sex i duschen en gång och att vi hade sex lite då och då. Mer minns jag inte för jag har av någon anledning förträngt det. Denna gång tror jag det beror på känslor som jag aldrig orkade ta tag i.

Visst är det konstigt ändå. Hur vårt undermedvetna väljer att sortera bort vissa upplevelser.

 

Nu är det lite mer än 24h kvar utav tävlingen! Klart ni ska pigga upp vardagen med lite leksaker! Lämna en kommentar här så är ni med i tävlingen: www.girlytalk.se/natalia/2015/03/18/ny-sexleksaker-och-tavling.