München,  Sverige,  tankar

Var ska vi bo i framtiden?

Det gör ont i hjärtat att skriva det men jag tror inte vi kommer att flytta tillbaka till Sverige. Sverige är alltid alltid hemma och kommer alltid vara det jag svarar på frågan “var är du ifrån?” men V har ingen möjlighet att arbeta i Sverige och helt ärligt så har jag inget sug. Jag kan längta hem till Sverige så att det gör ont hjärtat men väl där är det inte en boplats. Svårt att förklara.

Jag kan tänka mig att bo kvar i München och när vi får barn så vill jag ha någon form av bas där vi bor “mest”. Här har vi också Vs familj och ett skyddsnät, mina vänner är utspridda världen över och jag har både tid och råd att hälsa på. Vi har också köpt hus utanför Stockholm där vi kan bo tillsammans med vänner på somrarna eller när vi nu är där, för Sverige kommer alltid vara en del av mig och en del av vårt liv.

Beroende på Vs karriär så kan vi komma att flytta igen. Nu har jag/vi valt att han reser och jag stannar här för att jag vill ah en bas, ett jobb och lära känna människor här. Men i framtiden är tanken att vi ska kunna flytta för ett halvår eller hur lång tid det nu är. V drömmer och hoppas på att livet tar oss till USAs västkust och San Fransisco eller L.A. (jag gillar dock SF betydligt mer än LA) för att hans drömjobb finns där. Men vi får se. Inget är skrivet i sten men vi drömmer absolut om USA. Men för nu så blir det München för hela slanten.