Sex

Snoppbilderna

Photo 2013-03-04 23 20 07

Ni är en hel drös besökare som hamnar på bloggen för att ni sökt på snoppbilder. Jag vet inte om ni är tjejer eller om ni är killar och vet inte riktigt vad det är ni hoppas hitta. Vissa söker på snygga snoppbilder och andra på äckliga snoppbilder medan några helt enkelt bara söker på snoppbilder. Är det som så att de flesta som söker efter snoppbilder är tjejer som vill se snoppbilder så kommer jag göra er besvikna. De snoppbilder som jag fått till  min mobil stannar där även om jag är väldigt nyfiken på vilka som skulle vara era favoriter. Min favorit är ju Duschdejtens. Alla dagar i veckan. Han har onekligen förstått hur man skickar en snoppbild. Tråkigaste och mest intetsägande är nog Telefonsäljarens och Drängens. Suck vad trista. Intressantast är Antons då det dels tog en evighet för mig att få honom till att skicka en bild och dels för att den ser väldigt stor ut. Men vi tar väl och avhandlar lite konstiga snoppbildsfunderingar då.

Gillar tjejer att få snoppbilder?
Det finns lika många svar som tjejer ungefär. Men jag gillar att få dom ibland trots att jag inte är överförtjust i snoppar.

När skickar man en?
Alltså man skickar inte en bara sådär rakt upp och ner. Nej nej! Det får motsatt effekt och är mest avtändande. Tricket är att bygga upp en stämning. Snoppbilden ska vara en del av stämningen, inte det som skapar stämningen. Är ni med?

Hur ska den se ut?
Ja, det beror ju på hur tjejen föredrar den nedre delen av män. Helrakat är inte helt nödvändigt men lite sansat får det gärna se ut. Med det sagt, så kvittar det om du skickar bilden vid rätt tillfälle. Jag vill inte påstå att storleken har någon betydelse men framgår det hur stor den är så får man ju bonus poäng för det. Fast i efterhand. Just där och då kvittar det.

Finns det något bättre än snoppbilder vid sextande?
Jösses ja. Ord är oslagbara. Det här har vi ju pratat om förr men medan killar gärna vill ha bilder så vill tjejer gärna ha ord som blir en situation. Vi behöver inte så mycket bilder egentligen. Vill man ge lite mer än snoppbilder så rekommenderar jag en liten filmsnutt med… just det, ord!

Visar tjejer bilderna för sina tjejkompisar?
Svar ja. Inte alltid såklart och sällan då det finns känslor involverade men visst händer det att vi delar med oss. Jag skulle kunna visa mina tjejkompisar de flesta bilderna. Undantaget skulle vara norrlänningens och Duschdejtens.

 

Frågor på det?