Killar,  livet,  Sex

Trött och trött på tvåsamhet

Just idag är jag så less på människor att jag inte vill beröra sex. Egentligen är jag väl mest trött på att människor inte är ärlig mot sig själva. Jag är konfunderade över varför samhället envisas vid att få oss att tro att monogami är hälsosamt. Jag tror det är fullt genomförbart men det är oklart om att få ihop det är svårt. Dessutom hänger det inte ihop med att samhället helst ser att vi är individualister.

Sedan är jag frustrerad över min imponerande dåliga självdisciplin. Jag avskyr en viss sorts kemi som kan uppstå medan två människor. En fysisk kemi som är så stark att åtrån blir en disciplinövning av sällan skådat slag. Den där kemin har jag känt en gång förut. Det slutade i en underbar krasch typ. Ni vet en sådan där resa som man redan från början innerst inne vet kommer sluta med en olycka. Det är klart att det går att låta bli. Man kan ta ett aktivt beslut att inte bry sig om den men den försvinner ju inte bara för det. Det enda som är någon tröst är att den inte heller försvinner om man har sex. Nä, jag måste gräva lite bland mina känslor innan jag listar ut varför jag är så obekväm med gårdagens soffmys.

Jag hade egentligen tänkt ge er två inlägg idag som kompensation för gårdagens tystnad men alltså tre timmars sömn knäckte mig helt. Men glöm inte tävla. Så ska jag under morgondagen ta upp detta med snoppbilder, min mest intressanta sexupplevelse och det här med sexbrist i förhållanden. Glöm inte tävla om sexleksaker till ett värde av 600kr!

 

Kommentarer inaktiverade för Trött och trött på tvåsamhet