Sex

Mitt livs bästa sex

Mitt sämsta sex är ju en dålig och lång följetång i den här bloggen. Jag kommer ju aldrig på något. Därmed inte sagt att allt sex varit bra men jag kan liksom inte utse något som så dåligt att det var det sämsta. Drängens tråkiga och dålig oralsex med för varm tunga i somras är nog förvisso ganska högt upp på listan.

Mitt bästa sex däremot är utan tvekan det förbjudna sexet. Jag har nämt det lite hastigt en gång tidigare men för er som missade så hade jag ett förhållande med en förlovad man, Mr F. Han var inte bara förlovad utan han var 14 år äldre, min chef och jag var tokkär. Jag hade sommarjobbat hos honom och varit sådär fixerat förälskad som bara jag verkar kunna bli. Min sista dag så skulle alla på kontoret gå ut och äta. Redan vid 18 års ålder så var jag jävligt bra på att vara flirtig. Vi åt middag och gick sedan till någon sunkig bar. Jag hade inte tänkt stanna länge för jag skulle sitta i en bil med min pappa i 13 timmar dagen efter. Vi skulle åka hemifrån klockan 5 så jag hade nog tänkt vara hemma i tid. Plus att mina kollegor var inte de mest förtjusande och den snygga chefen, ja han var ju nästan gift. Trots att jag var spiknykter så minns jag inte så mycket från baren mer än att jag dansade och plötsligt kände någons händer på mig. Det var chefens händer. Efter en stund så viskade han i mitt öra att han ville sätta på mig. Jag blev ställd. Inte för att jag var förvånad som så men för att jag på allvar inte kunde lista ut om han var seriös eller bara drev med mig. Jag skojade om det ett tag för det här var trots allt någon som dissat mig under två månader. När han efter en ytligare en stund bad mig följa med honom hem så orkade jag inte tänka längre. Det tog sin lilla tid att ta sig ut för det skulle ske obemärkt, för bådas skull. Mina kollegor kände alla min pappa och alla visste att Mr F var förlovad. Vi tog oss hem. Knullade som kaniner. Vi hade sex på alla möjlig sätt och det var hårt, dominant och oerhört skönt. Flera gånger om. Jag behövde ju dock åka hem då jag hade en tid att passa så jag tog mig samman och infann mig hemma till 5. Bilresan var ett helvete. Ett tips från coachen här: åk inte bil med en förälder i 13 timmar när du är väldigt nyknullad och smått chockad.

Väl tillbaks i brottsstaden en månad senare så hör Mr F av sig och frågar om jag vill komma över och dricka te. Klockan 11 en fredagskväll. Nu är ni hjärtligt välkomna att skratta lika mycket som mina vänner men jag trodde på fullaste allvar att han menade precis det. Att vi hade haft sex var lite för bra för att vara sant. Att vi skulle ha sex igen fanns inte i min värld. Några timmar senare när jag klev in genom hans dörr insåg jag att te inte var aktuellt. Istället väntade ett sexträningspass. Jag hade inte sex, utan jag blev påsatt.

Våra seanser fortsatte ett tag. Tills jag fick nog. Än idag vet jag inte vad det var som gjorde sexet så fantastiskt. Om det var spänningen, om han var skicklig, om jag var kär, om han var mycket äldre eller om det var det att jag helt släppte kontrollen. Jag vet inte. Men jag drömmer om att få uppleva det igen. Snart.