livet

Tillbaks

Livet är lite oförstående ibland. Dagarna stannar ju inte bara för att det blir körigt. Vad händer under ni kanske? Jo, exet och jag har pratat. Mycket på grund av att Duschdejten var så sjukt provocerande, på gott och ont. Deadlinen för bevis och vittnen är framskjuten och vi ska försöka lösa bodelningen själva. En gammal släkting går sedan och dör och som den enda i släkten som infinner sig i stan hamnar mycket praktiskt på mig. Föräldrarna är dock hemkallade nu men den ena rymde igen så mamma och jag drar det tyngsta lasset just nu. På allt det är så håller jag bokstavligt talat på att druckna i ideellt arbete. Jag som alltid tycker jag haft ganska bra balans har helt plötsligt hamnat i extrem obalans. Och jag flänger omkring när jag borde vara hemma. För att kompensera för den enorma stress som jag upplever inombords så tränar jag för mycket. Eller det är väl inget som säger att det är för mycket egentligen men kroppen får inte ut så mycket av det för jag vilar aldrig. Fem pass blev det förra veckan varav ett dubbelpass, det vill säga ett på morgonen och ett på kvällen. Fördelen är att jag sover ordentligt för första gången på över ett år.

Men så här. Det kommer vara stressigt fullt veckan ut men jag har ju lovat sexsnack och tävling i en evighet nu och jag kan inte hålla på att skjuta upp det. Så som mitt liv flyter på så kommer det dyka upp något mest hela tiden. Allt utom ett betalt jobb då kanske. För så kul ska jag inte ha det. Nä, nu lämnar vi kaos och snackar sex i en veckan. Med start imorgon. Vi ses då!

Kommentarer inaktiverade för Tillbaks