tankar,  V

Vs sämsta sida 

V har en väldigt dålig sida som driver mig till vansinne. Han är internetberoende. 

Jag älskar internet, löser runt 10 bloggar dagligen, bloggar ju själv och läser svenska nyheter och streamar mina favoritserier både från USA och UK och Sverige. Men att vara utan mobil och internet är så otroligt skönt! 

V kan inte vara utan internet. Här om dagen höll vi på att möblera om och då var vi tvungna att dra ut internet, mitt i allt gick V på toa, han tar då med sig datorn och när han inser att vi inte har internet så får han panik och vill hämta sin mobil för att få internet. Då har han dessutom varit uppkopplad sedan han vaknade 3 timmar tidigare. Det finns inget annat ord för det än att det äcklar mig. 

Och jag vet inte alls hur jag ska kunna hjälpa V att komma ur de här dåliga vanorna. Det är absolut ett beroende och något som V är medveten om man inte kan eller kanske inte vill bryta! Har ni några tips?