Bröllop

Bröllopsnatten

Efter att vi ätit brunch och tårtbuffé med våra vänner checkade jag och V in på hotel cortiina i München. Som jag nämnt tidigare så är det här med att gifta sig borgligt något som alla gör och något som man egentligen inte gör en så jättestor grej av, även om man brukar äta en finare middag med sina närmaste, men jag tyckte att en natt på hotell är ju aldrig fel så, så blev det.

businesssuiten-380px

Vi satt och pratade och drack te, åt en förrätt till middag som vi beställde från hotellets restaurang. Det var himla mysigt att inte gå hem utan att göra något extra. I morse när jag vaknade hade V byggt en barriär av kuddar mellan oss, han vill inte att jag skulle andas på honom när jag sover, höjden av kärlek, haha!

Nu är både jag och V tillbaka på jobbet, jag sitter och gör inte så mycket men solen lyser, och jag känner mig glad. Längtar hem till V och att bara få vara hemma och pyssla. Men ikväll åker V bort och kommer tillbaka om en vecka, fin smekmånad.

Känns väldigt ovant med två ringar istället för en. Men jag vänjer mig nog.