tips

Schampo och balsam Delon+

Det vanligaste sättet för folk att ramla in i den här bloggen via en google-sökning är att söka på schampo och/eller balsam by delon eller delon+ som de verkar heta nu, jag skrev ett inlägg om det men det är detta som får träffar, lite roligt tycker jag ändå.
När jag skrev det inlägget så hade jag precis börjat använda det produkterna och var väldigt positiv till dem, nu har jag använt det i över ett halvår och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tänker.

Mitt hår känns lite tungt, det bara “blööö”, ni vet ingen volym och inget fluff. Vet inte om det beror på att det är vinter och torr luft och så där eller om det kanske är så att schampot är ganska fett i och med arganoljan så att man kanske ska växla schampo lite.

Jag är överlag väldigt nöjd med schampot och tycker att det har “reparerat” mitt hår bra men nu när det är “friskt” så kanske jag bör byta schampo eller använda delon+ enbart någon gång i veckan.
Men rekommenderar det till alla som har vintertrött hår.

Delon-Laboratories-Argan-Oil-12-ounce-Conditioner-Pack-of-3-L14105142

Hittar fortfarande ingen återförsäljare online men en läsare tipsade om att det finns på Gekås och en vän sa att hon hittat det på coop forum, här i Tyskland säljs det i mataffären.