Förhållanden,  livet

Komma ikapp söndagenDagen ska tillbringas med att komma ikapp. Jag förstår inte hur det blir så här varje söndag. Varför får jag inget gjort på veckorna för? 

 I fredags mitt i febern så dög det ner ett brev från Tingsrätten där de skrev att de bestämt att det ska bli ett sammanträde och inför den ska vi skicka in bevis och namn på vittnen. Det har tagit tre månader att komma hit. Går jag vidare med detta så är det osannolikt att det är klart innan sommaren. Det blev också uppenbart för mig att mitt ex inte har läst på vad han har gett sig in i vilket jag tycker är synd. För det känns inte rättvist. Jag ska funderar på det under dagen, går det vidare kommer jag vinna just frågan om när förhållandet tog slut men det är ju bara början och jag vet inte om jag orkar mer. Jag vill bara klippa. 

Nu, lite mail och sedan vila. Jag är inte alls så pigg som jag trodde.