Fredagslänkar

Fredagslänkar

happy-friday

Jag har halsont, har en utbildning att förbereda inför imorgon och skulle inte banga för lite omtanke och kärlek. Det är en del av mitt ideella åtagande att flänga runt på fritiden men min säng och en massa Suits avsnitt skulle sitta fint denna helg. Istället blir det ett tidigt morgontåg imorgon. Jag ska inte gnälla, istället bjuder jag på lite länkgodis!

Dagens att läsa: Den porrigaste bilen jag någonsin sett. Kanske inte så mycket läsning men mycket ögongodis.

Dagens shopping: De bästa påskfjäderarmgodiset jag någonsin sett. Jag tar gärna ett 10-pack.

Fredagsbloggen: Det har ju varit på tapeten ganska mycket idag men just därför vill jag hylla en tjejblogg. Och ja, ibland är igenkänningsfaktorn hög.

Dagens tips: Jag håller på att föräta mig på äggröra med tryffelolja och timjan. Testa det vettja!

Dagens låt: The Things We Lost In The Fire med Bastille.

Dagens skål: Ikväll lägger vi i lite is i ett högt glas och häller på vit rom, kokosvatten och limejuice. Skål för våren!