ex

En fin tanke

Jag har sett på Gift vid första ögonkastet på svtplay och tänkt på massa saker men det jag tänkte på mest var i slutet så sa en av experterna “vid en separation ska man behandla varandra och relationen värdigt och tacka för den tid man haft” (typ). 

Och jag är så glad att jag har en bra relation med mina ex. Vi har absolut bråkat och tjafsat och haft oss men idag kan vi ses och behandla varandra med respekt. Alla kan jag också kalla nära vänner idag. 

Vi hat ändå spenderat flera år av våra liv som stöd så varför skulle vi inte kunna fortsätta med det? 

Nu vet jag att jag har himla fina ex och att alla inte har pga den ena eller andra anledningen en bra relation med sitt ex eller fick ett respektfullt slut på relationen men jag tycker verkligen att det är något att sträva efter. En väldigt fin tanke som sagt var!