Sverige

Stockholmstips: kista galleria 

Så vi tog oss till Kista galleria i kista, för att ta sig hit så kan man ta tunnelbanan mot Akalla ca 15 min från t-centralen eller ännu hellre bil. För det är just om man är bilburen som det är lätt att ta sig hit.

När gallerian öppnade så var deras grej att de hade öppet till 21:00, nu har säkert andra gallerior eller butiker öppet lika länge. 

I gallerian finns alla butiker du kan tänka dig. Jag har aldrig saknar någon butik och det finns både allmänna butiker som stadium, hm och Gina tricot, specialiserade butiker som adidas store, budget affärer som tgr och Clase Ohlson och lyxigare affärer som next. 

Det är dock ofta mycket folk här! Ibland känns det riktigt trångt i gångarna mellan affärerna och jag tappar orken. 

Anledningen till att vi åkte dit var för food courten. Den är stor mer massa olika små restauranger med mat från alla världens hörn, alla i sällskapet kan äta där de vill och sen sitter man tillsammans. 

En lite konstig grej som fanns var en kiosk som bara serverade majs: Vi fick oss ett smakprov och det var riktigt gott. Man kunde få majs med massa olika kryddor dessa med smör och salt. Ja alltså jag vet inte riktigt, majs är ju supergott men att köpa en kon med majs som middag är nog inte min grej. Men smart att man inte behöver kladda med en majskolv.