livet,  resor

Postutflyktströtthet

Ni vet den där känslan som inträffar när man kommit hem efter en fantastisk resa? Ovsett om den är en dag, en helg eller en vecka (eller ännu längre) så infinner sig en tomhet när jag kommer hem. Igår hade jag fyllt agendan, dessutom var jag så utom mig trött (och bakis) att jag kanske inte hann känna efter.

Idag tog jag mig knappt ur sängen, trots 10 timmars sömn. Sen letade jag säkert i tjugo minuter efter mitt passerkort till kontoret som jag ännu inte hittat. Väl på kontoret hälsades jag välkommen av ett “Du ser lite sliten ut!?”. Ja, vad kan jag säga jag var och är sliten. En kväll som var tänkt att tillägnas träning och städ, fylldes av jobb, strykning och skid-VM. Nu laddar jag för en hel natts sömn och imorgon, då ska jag tamigtusan springa igen.

Och den där känslan, den har jag trots många resor inte lärt mig hantera. Det blir tomt, vemodigt och ensamt. Men det är också ett tecken på att jag kommit hem från en fantastisk resa! (mer om den och tips från Gdansk utlovas!)

Sov gott vänner!