Fredagslänkar

Fredagslänkar

56596-1

Jag tycker nog det är en lite kämpig period just nu, mest fysiskt men det påverkar ju psyket till en viss del. Min kropp värker och fick den välja skulle den nog vilja ha ett litet träningsuppehåll. Vila har aldrig och kommer aldrig vara min starka sida. I privatlivet händer inte så mycket mer än att jag håller på att landa i något slags lugn. Fick brev från Tingsrätten om att jag får inkomma med förslag om bodelningsförättare i fall dom beslutar för att godkänna en bodelning. Förslaget ska vara dem tillhanda innan den 27 februari. Således drar jag slutsatsen att jag inte får besked förrän då. Det är ju inget jag kan påverka men vare sig jag vill eller inte så tär det nog lite på mig. Jag har ju blivit helt nojig och vill inte prata med någon om bodelningen heller. Hursomhelst, nu är det fredag och imorgon åker Miss Sunshine och jag till Polen. Helt klart en av de finaste julklapparna jag fått.

Happy fredag och här kommer mina fredagslänkar!

Dagens att läsa: Ebbas inlägg om vänskaper.

Dagens shopping: Våren påskyndas lättast genom en vårlig väska som denna från Star Mela.

Fredagsbloggen: Emilia har en garderobe som jag kan dagdrömma om och en inredning som är helt i min stil.

Dagens tips: Nya Vardagslyx från Elle Mat & Vin har släppts. Den brukar försvinna fort så skynda köp.

Dagens låt: I Got You.

Dagens skål: Den här veckan skålar vi i körsbärsöl tycker jag!