vänner

Besviken

Jag har skyhöga krav på mig själv, jag presterar bra men ibland blir det ju så klart åt det andra hållet. Just nu är det åt andra hållet, för med höga krav på sig själv så kommer höga krav på andra. Jag skulle aldrig kräva av någon annan det jag inte skulle göra själv. Men jag gör väldigt mycket själv.

Jag bjöd in till brunch och en av fem har svarat. Idag känner jag mig riktigt besviken över det och jag blir nedstämd och tänker: fuck it! de är inte mina vänner längre. Ja jag är absolutist! Antingen eller, inget mellanting. Det händer relativt ofta att jag blir besviken på vänner även om jag har lärt mig att jag har för höga krav. Jag går genom eld och vatten för vänner och därför är det minsta jag förväntar mig av dem att de ska svara på en inbjudan till brunch.

ior-citat_5389cfea9606ee239196562a

Ska skjutsa syrran till flygplatsen, vilket så klart gör mig ännu mer deppade, men som tur var är V hemma och det är ju familjer på äventyr ikväll. Så snart är jag glad igen!