Date,  familj

Vad händer egentligen?

Det är måndag och helgen swischade förbi. I fredags kom mina föräldrar och vi åkte till en Fiatförsäljare. Pratade med en Mercedes försäljare, klämde lite på en Fiat (en fin pistachgrön) och sen åkte vi hem och åt räkor och drack vin.
Det är fantastiskt att ha föräldrar på besök. Jag och mina föräldrar har inte alltid klickat. Vi har haft en ganska kämpig resa att hitta den relation där vi är idag. Det kanske gör att jag är extra glad åt att det verkligen fungerar. Det är kravlöst, enkelt och mysigt. Visst, jag undrar ibland hur blond min mamma egentligen är. Och min pappa kanske är lite väl trångsynt i sin småortssyn på världen. Men de har stora hjärtan och vill väl. Det är det viktigaste!

Vi hängde lite på stan, hade mysig Valentin-middag med fina gäster och pappa och jag var ute och sprang en sväng i skogen och vi åt semlor. Inget direkt vårväder att njuta av, men när jag summerade helgen igår kväll hade jag dessutom hunnit med vardagliga saker som tvätta, städa och laga middag hemma hos M. Ja, tredje dejten med M. Vi lagade mat. Drack lite vin. Pratade och skrattade massor. Hånglade och såg på konstig film. Han är mysig. Söt och snäll. Vi har roligt tillsammans och jag är mer nyfiken. Han tar för sig, det gillar jag! Imorgon ses vi igen. Funderar om jag ska hitta på, eller avvakta initiativ från hans sida?