Okategoriserade

Löneförhandlingstorsdag

(null)
Då är dagen här. Om 30minuter ska jag träffa min chef och förklara varför han ska ge mig mer av de procenten än vad övriga i gruppen får. För att han anser mig “senior” men att jag inte ens får betalt som en “medelmåttig” erfaren är kanske ett argument. Att jag överlevererade hela förra året. Alla kunder och intressenter rapporterar att de är supernöjda med mitt jobb, är två andra. I andra vågskålen ligger alla nya chefer som också ska få sin lönejustering från samma pott som oss andra. Jodå, de har omorganiserar hela företaget utan att justera lönerna vare sig för avgående eller tillträdande chefer. Det kommer att drabba oss anställda i lönediskussionerna nu i år. Har jag nämnt att jag funderar på att hitta mig en ny arbetsgivare, jo jag börjar seriöst fundera på det…

Kommentarer inaktiverade för Löneförhandlingstorsdag