Okategoriserade

Långpass, Gatsbyfest och semelfika

Så kan man summera helgen. Fredagskvällen spendrade jag först i skogen – 14km skön löpträning, en varm dusch och god, lättlagad middag. Lördagen gjorde jag nästan lika lite. Bara skönt plockande hemma, lite längdskidor, långfrukost och ensamtid. Jag är beroende av ensamtid. Den där tiden när man landar. Laddar med energi och hinner fundera igenom saker. Det är otroligt värdefull för mig, och något jag måste planera in regelbundet. Veckan som gick innhöll väldigt mycket varierande aktiviteter, så de här timmarna var min bästa present till mig själv!

På eftermiddagen tog jag så tåget och anslöt med Natalia för partaj. Ideella föreningar innebär årsmöte, årsmöten innebär årsfest. Vi plockade fram paljetter, fjärdeboa, pärlor och pannband och gick all in för Gatsby-fest. Fantastisk god mat, vänner och bekanta och nya ansikten att mingla med.

Söndagen innebar möte, samtal och diskussioner – förhoppningsvis kommer det mötet leda till ett bättre samarbete framöver. Jag är en sann anhängare av att olika perspektiv berikar och ger oss bättre möjlighet att fatta rätt beslut på rätt grunder. Dock får diskussionerna inte ta överhanden. Det är en fin balansgång som ideella styrelser brottas med.

Jag avrundade helgen med Bodybalacne träning. Skönaste träningsformen. Man får sträcka ut muskler och leder, fokusera på andning och närvaro. Väldigt skönt! Dock var det en ny instruktör och jag måste erkänna, vi synkar inte. Hon passade inte mig alls. Så jag får nog försöka hålla mig till mina måndagspass. Därefter var det dags för en dejt. En kille jag mailade med i höstas och som sen föll bort, som i sin tur började träffa någon och helt plötsligt var vi synkade och trots söndagskvällarnas helighet tog jag mig hemifrån för te och prat. Han har definitivt potential. Vi hade trevligt och skrattade mycket. Vi hade lika oroande bakgrunder med relationer och insåg att ingen av oss gjorde ett direkt bra införsäljningsjobb. Det blr nog fler dejter – så jag får hålla er uppdaterade!

Kommentarer inaktiverade för Långpass, Gatsbyfest och semelfika