Girlytalk

Intag med utsikt

Stockholm bjuder ju inte direkt på några skyskrapor men det finns ändå ställen där man kan äta och dricka och se på utsikten. Vi var på Café Panorama i Kulturhuset, dock är det inte speciellt bra fika här. men det är gott om plats, dock få platser med utsikt och det man egentligen ser är virrvarret av människor på sergelstorg.
På sommaren kan man sitta ute här och då tycker jag att det är lite mer prisvärt. Vill man se utsikten (eller lämna av sina barn) kan man stanna på nästhögsta våningen där det är betydligt mindre folk att trängas med vid fönstret.
IMG_0235

Lite senare var vi på Stockholm Skybar och den kan jag rekommendera varmare, trevliga bartendrar som dessutom gjorde grymma drinkar, gott om sittplatser och en fantastisk utsikt. Lite hög musik om jag ska gnälla på något… Det fanns också människor i alla möjliga åldrar, från 20-65 år var besökarna den lördagskväll då vi var där. Det tycker jag ger en trevlig och välkomnande atmosfär.

IMG_0257