Date

Dejtingregel #6

Jaaaa… dejtandet fortsätter och jag får passa på att lära med mig av mina mindre bra erfarenheter. Nätdejtande är en svår business, det är en balansgång att våga ta kontakt och öppna sig. Och samtidigt vara försiktig och ha integritet. En kille jag mailat med och sedan messat med (via anonyma tjänsten KiK) var lite för bra för att vara sann. Hans bilder på profilsidan på dejtingsiten ändrades frekvent. Det var en profilbild som tagen ur en modellportfölj och resten av bilderna var opersonliga. Vi messade och något i hans meddelanden väckte min skepsism samtidigt som det var väldigt smickrande. Jag började ana oråd men kunde inte sätta fingret på det. Som Natalia kommenterade det, han var väldigt avslutningsfokuserad. Jag började granska hans meddelanden, hans profil och hans profilbilder började jag notera sprickorna. Enligt dejtingsiten hade han blå ögon, på profilbilden bruna. Han skickade över ytterligare ett foto, väldigt långt ifrån en vanlig selfie. Så jag googlade lite och visst var det så att hans profilbild lätt kunde hittas på nätet…

Så min regel nummer 6 är helt enkelt; Ha roligt, bjud på dig själv – men värna om din integritet!

Imorgon sticker jag från stan, för Gatsby-fest i en grannstad. Jag är peppad, det ska bli superskoj och förhoppningsvis lite nya ansikten att bekanta sig med.