livet,  vardag

Försov mig och mera sex

I natt sov jag svinigt gott för första gången sedan förra helgen. Dock ledde det till att jag försov mig till 07:20, shit! Jag är åtminstone gladare och piggare idag och inte ens stressad som jag brukar vara när jag försover mig.

V sa att han hade läst i tidningen att det är svårt att få barn och att man måste ha sex hela tiden, kan vi dra slutsatsen att både jag och V haft sämre varianter av sexualkunskap? Kanske därför det inte blir några barn…
Jag och V har inte sex hela tiden. Jag ska inte gå in på några detaljer men V jobbar alltid kväll. Och jag jobbar alltid dag. Ni kan göra matten själva. Det är tyvärr så att sex inte blir högprioriterat. Gu va sorgligt det låter men helt ärligt så saknar jag inte heller sex eller känner att det brister utan när lusten faller på så har vi ju så klart sex.

Jag sa till V att det inte handlar om hur mycket sex man har utan när man har sex och försökte förklara om ägglossning och så där och då tyckte V det var onödigt att någon någonsin använde preventivmedel och jag kände att det kanske var bra att vi hade den där skrämselpropagandan till sexualundervisning ändå…
Och sedan handlar det ju lite om tur också och om fertilitet.
Klart att ju mer sex man har desto mer ökar ju chansen att man prickar in ägglossningen men ja ni förstår nog vad jag menar?

Jag har i alla fall bestämt att vi försöker “som vanligt” den här månaden men i mars tar vi en paus, jag vill verkligen inte ha ett december barn. (Förlåt alla december barn där ute och nu kommer jag väl säkert bli gravid i mars och då kommer jag vara svinlycklig för det men om jag får bestämma så önskar jag inte mitt barn att alltid vara yngst).

Det var dagens tankar, ikväll ska jag åka slalom!