resor

Ny besatthet: Västindien

Jag är ingen beroendeperson, däremot är jag en besatthetsperson. När något fångar mitt intresse så kan jag bli totalt uppslukad. Jag läser allt om det. Böcker. Tidningar. Googlar. Andra människors tankar om saken är det bästa. Jag frågar och diskuterar. Och sedan, till slut, efter funderande, ängslande och en massa timmars tänkande så köper jag det eller gör det. Om jag kommit fram till att det är bra.

Nu är jag besatt av Västindien. Jag måste åka dit. Efter en del efterforskningar har jag också kommit fram till att jag vill åka till Tobago.

pigeon-point-beach-crown-point-tobago-21284821

Det är dock ingen billig resa och helst skulle jag vilja åka dit i November. Vi var ju i New York i November och både jag och V tyckte att det var en helt genial tid att resa på. Hösten är ju annars ganska grå och otroligt mycket vardag att bryta det gav oss massor av energi och vi hade en bättre höst och en fridfullare jul.
Nu hoppas vi ju på att vi har en bäbis då. Eller att jag är gravid, väldigt gravid. Så vi får se. Kanske kan man skjuta på det och resa i februari istället.

Vi får avvakta graviditet. Men vi SKA dit!
(ps. bara för att jag är besatt betyder det inte att V är det, han måste också övertalas först).