vänner,  Vardagen

Näringen

(null)

Igår fick jag brevet från Tingsrätten angående bodelningen. Det var ungefär som väntat även om jag sköljdes över av en våg av känslor. Det varade en stund men jag överlevde även det. Och idag blev han pappa. Jag är mest så strålande nöjd med mitt val av förmedlare att jag vill köpa en förlosningspresent till honom. Förmedlaren alltså. Slut på nyheter som hänger ihop med mitt förflutna.

Denna onsdag hänger jag med Miss Sunshine i en hotellobby och jobbar. Vi peppar, pratar, tar igen den där tiden som vi inte haft på länge och bara finns där för varandra. Vi betar även av vår listor men vi gör det ensamma fast tillsammans. Vi ger näringen till den där vänskapen som hamnat lite i skymundan på sistone. Min kompis gav även näring till oss själva genom att bjuda på lyxlunch på härliga La Pigalle. Det har varit välbehövligt. Får oss men också för mig. Det har varit förvånansvärt fokuserat idag. Jag har även rivit den där muren som har funnits mellan P-H och mig. Vänskaperna börjar falla på plats igen. Men shit alltså, det här med relationer alltså. Svåra grejer. Slut på energi.