Killar,  vänner

En helt ny värld

996fd61509b3506cf995ebce468480e0

Lördagen var kul, annorlunda och helt ögonöppnande. Jag var helt slut efter några timmar av all ny kunskap och alla nya intryck. Ni vet så där trött som man kunde vara efter första dagen i skolan eller på jobbet för den delen. Helt slut i huvudet. Så var min utekväll. Dagen efter berodde huvudvärken kanske mest på min lustiga blandning av cider och rödvin.

Nikko är en sådan där kompis som halkade in i mitt liv genom min oblyghet. Hans pojkvän driver en blogg som jag under många, många år läst. Så jag visste att pojkvännen bodde väldigt nära min sommarstuga. Vid årets sommarfest bjöd jag helt sonika över dom. Via mail. Sociala och superkuliga som de är så kom de såklart. Sedan dess har vi hängt lite då och då men nästan alltid i par med min låtsasflickvän haha. Nu var Nikkos kille, Ricky, bortrest och min flickvän hade andra planer så jag snodde åt mig Nikko för en introduktionskväll i gayvärlden. Denna underbar, knasiga och främmande värld. Vi pratade och kollade på penisbilder, diskuterade bögklubbar, intatuerade gränslinjer för fisting, trekanter, otrohet, smygbögar, ålderskillnader och säkert en massa annat som jag redan halvt glömt bort. Jo, appar! Bögappar. Oh la la så många snygga, halvnakna (okej, typ nakna) bögar som vill ligga i en och samma app. Så mycket kodord, förkortningar och bara allmänt förvirrande relationsstatusar.

Vi pratade ju såklart även om mitt ointressanta kärleksliv. Jag insåg snabbt att ska man jämföra anteckningar med en gay man så behöver man ha ett väldigt aktivt, utmanande och varierande sex- och kärleksliv. Mitt framstod ju som en gammal asexuell tants sexliv. Den där penisbilden som jag tyckte var av imponerande storlek dissade Nikko helt med motivationen att det var vinkeln var fördelaktig. Ja, jag kan nog dela med mig av de flesta penisbilderna i mitt bildbibliotek med ett undantag, de enda penisbilderna jag någonsin gått igång på. Penisbilderna med en context. För det är väl trots allt det vi tjejer tänder på; sammanhanget, situationen, stämningen.

Denna vecka bjuder på en to-do-lista från helvetet. Men vi kör.

 

Ps. Ni undrar kanske hur tjejhånglet gick? Ja ni, hur raggar man upp tjejer? Kom på att det kanske är steg ett.