livet

Drömmar

Jag är så galet sugen på en bil. En liten, smidig transportlösning som skulle kunna köra mig till jobbet. Ge mig lite mer frihet att röra mig runt om staden och utforska det bortanför staden lite mer. Hittills har jag alltid varit lockad, men aldrig riktigt känt att pengarna varit motiverade. Och nu sitter jag här igen, surfar runt och drömmer mig bort om enkelheten i att ha en bil. En liten Fiat500 eller Mini Cooper. Jag jämför köpa med privatleasing, räknar på skatt, drivmedel och parkering. Räknar, analyserar, drömmer och hittar scenarior där det skulle fungera.
Jag misstänker ändå, i mitt lilla rosa bil-moln att jag om ett halvår sitter här och har återigen landat i att bil är för dyrt och att jag hellre lägger pengarna på annat. Tills dess att insikten landat igen, lever jag i min lilla dröm värld. Det är väl inte fel att drömma?!?