tankar

Skäms på mig!

Igår gjorde jag något jag skäms över. Jag såg ett avsnitt av en av mina favoritserier som börjat gå igen och tyckte att huvudrollsinnehavaren såg lite rund ut om magen. Skådespelaren är i övrigt väldigt tunn (som de flesta kvinnliga skådespelare är).

Jag googlade för att se om hon var gravid. Det fanns en sida där det stod att hon ev. Var det. Dock måste ju serien spelats in för minst fyra månader sedan så vore hon gravid då så borde hon vara väldigt gravid nu.
Ändå googlade jag en bra stund. Jag tittade på massa bilder och artiklar om henne, gick igenom hennes instagram-konto som var fyllt med lättklädda bilder och ändå tvivlar jag. Hon är nog gravid…

Sen insåg jag. Vem fan är jag?! Varför skulle jag behöva veta att hon är gravid? Varför skulle jag ens vilja veta det?
Nej hon har rätt till sitt privatliv och hon har dessutom att gå upp och ned i vikt, forma kroppen med träning eller vila helt utan att hon behöver svara för det inför mig eller någon annan.
Usch, jag skäms faktiskt lite.