jobb,  livet

Kall och seg

IMG_0152.JPG

Idag är det kallt på kontoret. Jag har med mig sånna där handvärmare som man lixom knäcker och sedan blir de varma (magi) och sen kan man koka dem och så använder man dem om och om igen.
Ibland undrar jag om inte jorden och världen sover sig igenom januari. Idag är jag första måndagen på en hel arbetsvecka och jag hade trott att jag skulle få tag på alla personer som inte svarat tidigare men icke, det är fortfarande folk som inte svarar på mail eller i telefon. Jaja, världen behöver väl återhämta sig. En seg månad om året är väl okej.

I eftermiddag ska jag och V titta på en ny lägenhet. Men nja, jag är tveksam, den ser skitfin ut (verkligen fin!) och kostar därefter men och det här är ett stort men det verkar inte finnas någon bra förvaring. Alls. Överhuvudtaget. Så jag är mycket tveksam medan V ser möjligheterna till att bygga om lite. (V är superoptimist när det kommer till boende medan ja är pessimisten). Ja ni förstår, jag har dock lovat att gå in med öppna ögon (men om jag ska vara helt ärlig så har jag redan stängt dem, mycket mycket tveksam till lägenheten).

Tycker att Happy skrev bra här som svar på mitt tidigare inlägg idag. Läs det!