Date,  livet

Dejtingregel #2

Okej, vi reglar på. Även regler nummer två är galet basal.

2, Ljug inte för den du ska på dejt med!!

Ja, det här med lögner är väl kanske något jag anser att vi ska undvika så långt det går överhuvudtaget. Ibland kan vita lögner vara nödvändiga. Ibland. Men kanske inte när man tänker sig att dejta den andra personen. Du vill inte börja bygga en relation på lögner. Oavsett dignitet på lögnen. Inom nätdejting är det alltför vanligt att man ljuger om
1, ålder
2, utbildning
3, hur länge man varit singel
4, hur många man mailar med samtidigt

För min del funkar inte lögner. Inte alls. Inte på något sätt. Ljuger du är du körd. Och jag tror inte jag är unik. Var ärlig, och vill du inte berätta något så undvik att ta upp det istället.
Okej? Då säger vi så. Inga fler “Det står att jag är 37, men egentligen är jag 44. Men det är så många tjejer som har 40 som övre gräns”. Ursäkta, du sa vad? “Ja, men jag KÄNNER mig ju som 35. Ålder är ju bara en siffra…” Ja. Visst. Det köper jag. Men var ärlig med vilken siffra du är!!

Nu kör vi fredag. Härligt skönt med fredag!