Girlytalk

2014 listan

Så är det dags att summera året. Året som började tumultartat, fortsatte med separation, tårar och tomhet. Sen kom bättre känslor, nya jobbutmaningar och en vår och sommar med massor av skratt, sol, stoj och fest. Hösten har varit lång och tuff. Utmaningarna på jobbet stockade sig, gick bra men var intensivt. Sen är jag stolt, under året har jag sprungit två-tre gånger i veckan och och den goda vanan tänker jag ta med mig in i 2015!!

 

Beskriv året med tre ord.
Tomhet, vänner och utmaningar!

Vad har du gråtit över i år?
Förlusten av kärleken. Passionen. Han som utmanade mig och inspirerade mig. Han som lämnade ett stort tomrum i mitt hjärta.
Men också finaste moster vars kropp gav upp så den viljestarka och tuffa kvinnan fick somna in.

Vem har fått dig att skratta i år?
Natalia och min kollega HR. Två fantastiska människor som ger mig olika perspektiv på livet.

Vad är det mest överraskande som hänt dig under året?
Natalia. Hon gick från att vara bekant till bästa vän. Vi hittade varandra i en gemensam känsla. Öppenhet, ärlighet och sårbarhet har vi delat. Hon har sett alla sinnesstämningar under året. Peppat, kramat, hotat, retats, stöttat och skrattat. Hon är helt enkelt det bästa med 2014 – och i ärlighetens namn den absolut största anledningen till att jag inte önskar året ogjort!!

Vad är det viktigaste du lärt dig under året? Att krossade hjärtan gör ont, men det blir lite lättare om man har någon att dela tomheten med. Det är okej att ta emot stöd, ensam är inte stark. Jag har fått stöd av vänner och familj och nu är det ett nytt år med nya möjligheter som väntar!!

Lärde du känna några nya människor?
Ja. Nya vänner, nya bekantskaper och härliga människor har antingen tillfälligt berört eller kommit för att stanna.

Bästa köpet.
Bästa köpet var som alla år, mina resor. Upplevelser är det allra bästa jag kan investera mina pengar i.

Bästa upplevelse.
Sommaren 2014, jag kan inte välja en bästa upplevelse. Hela sommaren var otroligt härlig, allt från Spanien till London och med Italien och västkusten däremellan.

Mest stolt över.
Hur jag hanterat uppbrottet. Att jag hjälpte sambon fixa lägenhetslån, flytta och umgås med honom. Att jag tillåtit mig gråta, vara ensam och känna mig tom. Försökt njuta av livet trots att det långt ifrån alltid varit lätt. Nu är jag redo för ett 2015 med lycklig kärlek! För att dejta och förhoppningsvis kunna hitta någon som ger fjärilar i magen och dubbelslag på hjärtat.

The soundtrack of 2014.
Cut your teeth, Kygo remix
I see fire, Ed Sheeran
Hey brother, Avicii

Vilken dryck representerar året och varför.
Prosecco!! För varma vårdagar på balkongen, bubbelvinsten i limbotävlingen, prosecco på trattorior i Rom och på Amalfikusten och fröken Bubbel aka Natalia.

Mest minnesvärda nyheten.
Samarbetsviljan bland svenska politiker. För visst är det ett tydligt tecken på svenskars ovilja att vara oense? Konflikträdsla javisst.