Lista

Årskrönika i listform

Då är det dags för ett nytt år, om några timmar, ett nyår som vi kommer fira med fina och goda vänner till oss. Innan firandet börjar så kommer här en sammanfattning av 2014:

Beskriv året med tre ord:
trött, äventyrligt och vuxet

Vad har du gråtit över i år?
Jobbet och trötthet. Eller trötthet pga jobbet.

Vem har fått dig att skratta i år?
Min guddotter får mig alltid att skratta, men hon är så stor nu (fyller 10 i mars) så nu är hon ganska förnuftig.

Vad är det mest överraskande som hänt dig under året?
Att V friade och jag sa ja, det var faktiskt oväntat.

Vad är det viktigaste du lärt dig under året?
Att jag orkar mer än jag tror. Och att jag alltid kommer att tjäna på att stå på mig. Om inte människor inser hur bra jag är eller vilket bra jobb jag gör så ska jag berätta det och om de fortfarande inte förstår så ska jag gå. Mycket viktig lärdom, för den annars snälla och söta Alex!

Lärde du känna några nya människor?
Har träffat mycket nya människor iom flytt men egentligen inte fått några nya vänner. Det hoppas jag kommer under 2015.

Bästa köpet.
Min dator. Insåg hur dålig den andra var när jag fick den nya.

Bästa upplevelse.
New York med V, älskade varenda minut.

Mest stolt över.
Jag är alltid stolt över mig själv. Över att jag är grym på att anpassa mig till ett nytt land och en ny stad. Att jag fått ett nytt jobb och fått en löneökning på 2000 kr i år. Att jag och V håller ihop trots att det inte alltid är lätt. Att jag har kontakt med alla mina vänner som bor på olika ställen i världen.

The soundtrack of 2014.

Vilken dryck representerar året och varför.
Te, förra året kunde jag inte dricka te pga hosta så i år har jag hinkat liter vis. Älskar te.

Mest minnesvärds nyheten.
2014 kommer alltid vara året då SD kom in i riksdagen och skapade kaos, då fokus låg på pengar istället för människor och det året jag faktiskt inte riktigt förstår politik.