Funderingar,  livet

Listutmaning!

Tack för utmaningen Alex! Bloggandet är torrt som Sahara öknen just nu… Men nytt år och nya möjligheter!
Svaren på Alex lista:

Jag är för tillfället trött och sliten. Jullovet har hittills bjudit på löpträning, yoga, promenader, bastu och massor med sömn. Och mer sömn och slappande.

Jag är bra på att vara snäll. Ibland alltför snäll, men jag försöker lära mig att prioritera mig själv och inte vara dum-snäll.

Jag är dålig på att flirta (enligt Natalia) och på att avsluta relationer. Där går jag på Natalia-kurs i hur man kommunicerar rakt och ärligt… Men utan att lämna massa dörrar öppna.

Jag tycker inte om människor som inte kan resonera, diskutera eller försöka se saker ur andras perspektiv. Jag tror det är grunden till rasism, främlingsfientlighet och stora konflikter i världen.

Jag läser morgontidningen på helgerna! Jag älskar att äta långfrukost, läsa morgontidningen medan teet kallnar speciellt på söndagar. Just nu saknar jag någon att diskutera artiklarna med, men det fixar sig under 2015…

Jag gillar när jag får resa! Ja, jag är något av beroende av nya upplevelser, nya maträtter och smaker, nya städer, stränder, kulturer och allt som kommer med resande.

Jag sjunger högt i bilen, till allt från schlager till heavy metal, dansband, pop och house…

Jag älskar livet. Visst låter det klyschigt? Men det är ju sanningen. Jag älskar livet (kanske inte alla motgångar, men det som inte dödar det härdar…)

Jag är inte speciellt bra på att komma ihåg filmer jag sett eller böcker jag läst…

Jag tycker om mitt val av yrke, och jag är bra på det! Något osvenskt att skriva kanske?

Jag föredrar sol och värme framför snö och kyla! Men värst är mörk, regn, blåst-vintern som erbjuds på västkusten.

Jag är beroende av sömn och mat, liksom Skalman behövs det regelbundet och i ganska stora mängder. Borde nog ha en egen mat och sovklocka?

Jag har på mysbyxor och raggsockor, typiska söndags-slappkläder.

Jag dricker massor med te, men helst ett gott rödvin från Valpolicella.

Jag lyssnar på Morgonpasset i P3!

Jag blir arg på trångsynta och lata människor

Jag blir rädd av skräckfilmer. Jätterädd. Gömmer mig bakom kudden med fingrarna i öronen-rädd.

Jag önskar att 2015 blir ett bra år för nya starter och stabila avslut.

Jag är uppväxt i en liten håla i skogen och kommer aldrig flytta tillbaks, men jag trivs bra i naturen och är jätteglad att jag nu bor på lagom avstånd till motionsspår i skogen!